2 pounds beef stew meat, cut into 1 inch cubes (some grocery stores sell this meat already cut)
1/4 cup all-purpose flour
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon ground black pepper
1 clove garlic, minced
1 bay leaf
1 teaspoon paprika
1 teaspoon Worcestershire sauce
1 onion, chopped
1 1/2 cups beef broth
3 potatoes, diced (Yukon Gold or Red Potatoes are best)
4 carrots, sliced
1 stalk celery, chopped
Directions:
- Place meat in a slow cooker. In a small bowl mix together the flour, salt, and pepper; pour over meat, and stir to coat meat with flour mixture. Stir in the garlic, bay leaf, paprika, Worcestershire sauce, onion, beef broth, potatoes, carrots, and celery.
- Cover, and cook on the high setting for 4 to 6 hours or the low setting for 10 to 12 hours.
Ingredientes:
1 kg mas o menos de carne para estofar cortada en trozos
1/4 de taza de harina
Sal
Pimienta
1 diente de ajo picado
Laurel una hoja
1 cucharadita de pimenton
Salsa Worcestershire yo le puse dos buenos chorreones
1 cebolla picada
Caldo de carne o cubitos de caldo yo utilice 2 y agua mas o menos 1/2 litro
3 patatas cortadas en cubos
4 zanahorias yo en cubitos
Apio yo ramas largas partidas en cubos
Preparacion:
Embadurnar la carne con la sal, la pimienta y la harina, ponerla en la olla
Añadir el pimenton, el ajo picado, el laurel, la cebolla y la salsa mezclar muy bien
Poner el resto de los ingredientes partidos y el agua o caldo y tapar la olla
Si es en temperatura alta de 4 a 6 horas si fuese en baja unas 8 mas o menos.
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